Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség: +36 1 248 0008

A személyes adatok védelmének alapelvei

A CBC tiszteletben tartja az összes érintett személy magánéletét attól függetlenül, hogy a személyes adatokat mi magunk vagy más felek kezelik-e. Fontos számunkra, hogy mindenki megértse, mely személyes adatokat kezelünk, miért tesszük ezt, és milyen jogok illetik meg Önt. Ezért kérjük, hogy olvassa el a személyes adatok védelmének alapelveit, amely részletes információkat tartalmaz azzal kapcsolatban, hogyan kezeli a társaság a személyes adatokat a CBC csoport keretein belül.

A személyes adatok védelmének jelen alapelvei meghatározzák, hogyan kezeljük az Ön személyes adatait pl. a szerződéses megállapodások kötésével vagy szolgáltatások nyújtásával kapcsolatos tevékenységek végzése során. Egyes szolgáltatások esetén csak adatfeldolgozóként lépünk fel a személyes adatok kezelése során, és az ügyfelünk (adatkezelő) utasításai alapján kezeljük az Ön személyes adatait. Az Ön személyes adatainak kezeléséről e szolgáltatásokkal összefüggésben a szerződő fél nyújthat Önnek további információkat.

Az Ön személyes adatait számos különböző módon és helyzetben kezelhetjük attól függően, hogy Ön ügyfél, vásárló, szolgáltató vagy álláskereső. Kezelhetjük továbbá a weboldalunk/oldalaink látogatóinak személyes adatait is attól függően, Ön milyen kommunikációs formát választ. A helyzettől függetlenül ígérjük, hogy a személyes adatait soha nem értékesítjük, nem hozzuk kereskedelmi forgalomba, és nem használjuk fel a hatályos adatvédelmi előírások megsértésével.

A CBC csoport keretén belül a társaság tiszteletben tartja az Ön magánéletét attól függetlenül, hogy az Ön személyes adatait mi magunk vagy más felek nevében kezeljük-e. Ezért fontos számunkra, hogy Ön megértse, mely személyes adatait kezeljük, miért tesszük ezt, és milyen jogok illetik meg Önt. Ezért kérjük, hogy olvassa el a személyes adatok védelmének alapelveit, amely részletes információkat tartalmaz azzal kapcsolatban, hogyan kezeli a társaság a személyes adatokat a CBC csoport keretein belül.

Amennyiben Ön Ügyfél, itt olvashat további részleteket az Ön adatainak kezeléséről.

Amennyiben Ön munkakereső vagy alkalmazott, itt olvashat további részleteket az Ön adatainak kezeléséről.

Amennyiben Ön jelenlegi vagy érdeklődő ügyfél vagy szolgáltató, vagy velünk bármilyen kapcsolatban áll, melynek keretén belül hozzáférhetünk az Ön személyes adataihoz, itt olvashat további részleteket az Ön adatainak kezeléséről.

Elérhetőségi adatok

Amennyiben szeretné, ha felvennénk Önnel a kapcsolatot, vagy szeretne észrevételt tenni a személyes adatok védelmének felügyeletéért felelős adatvédelmi tisztviselőnek, kérjük, küldjön egy e-mailt a dataprotection@cordbloodcenter.com címre.

Érdeklődik és szeretne többet megtudni? Keressen minket a +36 1 248 0008 telefonszámon.
Regisztráljon online itt.