Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség: +36 1 248 0008

Orvosok részére

Amennyiben kérdése van, forduljon területi képviselőinkhez vagy budapesti központunkhoz bizalommal, az alábbi elérhetőségek egyikén.

Területi képviselőink:


Terület:  Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye, Vas megye, Zala megye, Veszprém megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sorpon megye, Tatabánya, Baja, Kalocsa

NAGY ANDREA

Telefonszám: +36 20 312 5519
Email: Nagy.Andrea@cordbloodcenter.com


Terület: Budapest, Pest megye,  Komárom-Esztergom megye, Kecskemét, Hódmezővásárhely, Kiskunhalas, Kistarcsa, Szeged,

NEMESHÁZI JUDIT

Telefonszám: +36 20 360 6606
Email: Nemeshazi.Judit@cordbloodcenter.com


Terület: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Nógrád megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Békés megye, Csongrád megye, Bács-Kiskun megye

SZKIBA KATALIN

Telefonszám: +36 20 360 6053
Email: szkiba.katalin@cordbloodcenter.com

Tájékoztatás

Kérdés, észrevétel esetén kérjük, hívja központi irodánkat a +36 1 248 0008 telefonszámon vagy írjon nekünk az info@cordbloodcenter.hu email címre, vagy küldje el üzenetét az alábbi űrlap kitöltésével.

    A kitöltött űrlapon szereplő adatok megadásával Ön hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az adatkezelő (ügyfélszolgálat) által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos információk nyújtására vonatkozó kérelem feldolgozása céljából. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ha e-mailt küld a dataprotection@cordbloodcenter.com e-mail címre. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájárulás visszavonását megelőzően történő feldolgozás jogszerűségét. Az adatkezelés feltételéről szóló információkat ezen a linken találja meg.

    Cím

    Cord Blood Center Storage AG Magyarországi Fióktelep, 1115 Budapest, Halmi utca 61.

    Közösségi oldalak:

    Facebook    YouTube    Google+