Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség: +36 1 248 0008

Előnyeink

Benefity

 • Másodikok vagyunk Európában Európa második legnagyobb köldökzsinórvér családi bankja, a Cord Blood Center Group tagja vagyunk, amelyben a szülők több mint 175.000 gyermek köldökzsinórvérét őrizték meg.
 • Kezelések terén szerzett tapasztalat: a köldökzsinórvér-transzplantátumok professzionális előkészítésével Európában az elsők között, már 1997-ben elkezdtünk foglalkozni. A nemzetközi együttműködéseknek, valamint a saját kutatásnak és a technológiánk folyamatos tökéletesítésének köszönhetően mára rengeteg tapasztalattal rendelkezünk, amelyeket ügyfeleinknek kínálunk.
 • Szakértelem: a szakmai tevékenységet a ’Placentáris vérképző sejtek szlovák regisztere’ (SRPKB) végzi a Cord Blood Center Group tagjaként, amely – a szlovák egészségügyi minisztérium engedélyei alapján – köldökzsinórvérből, köldökzsinór szövetből és csontvelőből származó őssejtek feldolgozására és tárolására jogosult laboratóriumokat működtet. Az SRPKB ezen saját hatáskörén belül komplex szolgáltatást biztosít a családi bank ügyfelei számára: gyűjtést, szállítást, feldolgozást, tárolást, és szükség esetén a köldökzsinórvér kiadását is.
 • A minőség garanciája: a ’Placentáris vérképző sejtek szlovák regisztere’ (SRPKB) tagja a csontvelő- és köldökzsinórvér-adományozók nemzetközi adatbázisának (BMDW), az EMDIS nemzetközi cserehálózatnak, valamint más, rangos nemzetközi szervezeteknek, amelyek meghatározzák a standardokat a köldökzsinórvér-termékek minőségére (NetCord). Az SRPKB a Cord Blood Center családi bank teljes nemzetközi csoportja számára garantálja a minőséget és szakértelmet, valamennyi lépésben: a gyűjtéstől a megőrzésig és a köldökzsinórvér kiadásáig.
 • Kutatásunk: kutatási tevékenységünk keretében együttműködünk olyan szlovákiai kutatási intézetekkel, mint a Szlovák Tudományos Akadémia vagy a Comenius Egyetem Orvostudományi Kara. Saját klinikai vizsgálatokat szervezünk, amelyek segíteni tudnak majd nemcsak a vizsgálatokban részt vevő több tucat gyermeken, hanem lényegesen több páciensen, amennyiben ezek a vizsgálatok sikeresek lesznek. Szlovákiában 2014-ben indítottuk el saját klinikai kutatásunkat a pozsonyi Egyetemi Gyermekkórházzal (Detská fakultná nemocnica) együttműködve, amely a gyermek saját köldökzsinórvérének felhasználásával a gyermeki agyi bénulás (DMO) kezelésére irányul. Az első két ügyfél 2014 májusában és júliusában – ennek a tanulmánynak a keretében – már megkapta saját köldökzsinórvérét. Romániában szintén 2014-ben indítottuk el a gyermek saját köldökzsinórvérének felhasználásával a gyermeki agyi bénulás (DMO) kezelésére irányuló saját klinikai tanulmányunkat, és 2014. május végéig már 4 román gyermek kapta meg saját köldökzsinórvérét.
 • Több sejt, több élet: olyan gyűjtési és feldolgozási módszert kínálunk, amely lehetővé teszi a lehető legtöbb vérképző őssejt megszerzését és megőrzését a köldökzsinórvérből. Ez növeli a kezelés sikerességének esélyét egy esetleges transzplantációkor.
 • Többet kínálunk: elsőként Európában, 2013-tól lehetővé tesszük a köldökzsinórvéren és a köldökzsinórszöveten kívül a placentaszövet megőrzését is, amelyek tulajdonságaikkal kölcsönösen kiegészítik egymást, és együttesen az őssejtek értékes forrását képezik jövőbeni potenciális felhasználásuk esetén. Placentaszolgáltatásunk jelenleg Romániában és Szlovákiában érhető el ügyfeleink számára.
 • Kutatásunk: kutatási tevékenységünk részeként olyan fontos szlovák tudományos központokkal működünk együtt, mint a Szlovák Tudományos Akadémia és a Comenius Egyetem Orvostudományi Kara. Saját klinikai vizsgálatokat végzünk, amelyek nemcsak néhány tucat gyermeknek segíthetnek, hanem jelentősen nagyobb számú beteg számára jelent megoldást a sikeres befejezés után.
 • Együttműködtünk 187 köldökzsinórvér-egység gyógyászati felhasználásában.
 • Európában elsőként, 2004-ben adtunk ki gyermek kezelésére családi bankunkban tárolt saját köldökzsinórvért. A betegséget – rosszindulatú agydaganat – sikeresen legyőzte a gyermek és az orvosi team.
 • Transzplantáció Támogatói Program (Tx): aktívan keressük azokat az ügyfeleinket, akik ki tudják használni a saját köldökzsinórvérrel történő kezelést. Ügyfeleink számára a köldökzsinórvér-transzplantáció szükségessége esetén felajánljuk szakmai segítségünket: Európában vagy az USA-ban transzplantációs centrum keresését, valamint 155.000 euróig a kezelési költségek megtérítését, és 30.000 euróig a személyes kiadások fedezését.
 • Köldökzsinórvér ingyenes levétele: 2001-től indult Indikált Őssejt-levételi Programunk. Az ingyenes levételt és a saját köldökzsinórvér megőrzésének lehetőségét kiterjesztettük azokra a koraszülött gyermekekre, akik a terhesség 28. hete előtt születnek, és a gyermeki agyi bénulás (DMO) nagyobb kockázatának vannak kitéve. Ugyanez vonatkozik azokra az újszülöttekre is, akiknél a születést követő ötödik percben az Apgar-érték 5 alatti.

Érdeklődik és szeretne többet megtudni? Keressen minket a +36 1 248 0008 telefonszámon.
Regisztráljon online itt.