Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség: +36 1 248 0008

Ingyenes indikált köldökzsinórvér levétel

Ingyenes indikált köldökzsinórvér levételA 2001-ben útjára indított program lehetővé teszi az ingyenes köldökzsinórvér-levételt és -tárolást saját célú felhasználásra. A köldökzsinórból és a méhlepényből levett köldökzsinórvér levételét, feldolgozását, tesztelését, fagyasztását és tárolását ingyen biztosítjuk a szülő számára, amennyiben koraszülött a gyermek, azaz, ha a várandósság 28. hete előtt megindul a szülés, illetve, ha a születést követő 5. percben az Apgar-érték 5 alatti, továbbá abban az esetben, amikor az idős testvér olyan betegségben szenved, amely kezelhető hematopoetikus őssejtek transzplantációjával, és az anya ismételten várandós.


Regisztrálj

1. Regisztráljon:

 • ingyenesen
 • pénzügyi kötelezettségek nélkül
Abban az esetben, ha fennáll

2. Abban az esetben, ha fennáll:

 • a koraszülés
 • az alacsony Apgar-érték
 • beteg testvér
a levétel INGYENES

3. a levétel INGYENES

Ingyenes köldökzsinórvér levétel és tárolás saját célú felhasználásra

Ingyenes regisztráció

  Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.Részletek.

  A kitöltött űrlapon szereplő adatok megadásával Ön hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az adatkezelő (ügyfélszolgálat) által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos információk nyújtására vonatkozó kérelem feldolgozása céljából. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ha e-mailt küld a dataprotection@cordbloodcenter.com e-mail címre. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájárulás visszavonását megelőzően történő feldolgozás jogszerűségét. Az adatkezelés feltételéről szóló információkat ezen a linken találja meg.

  A regeneratív medicina területén fellelhető legújabb ismeretek alapján a köldökzsinórvér terápiás indikációja 2014-től kiterjed azokra a területekre is, ahol a köldökzsinórvér terápiás potenciállal rendelkezhet, és így a szülők számára a köldökzsinórvér-levétel és -tárolás ingyenesen biztosított. A koraszülött gyermekek, különösen azok, akik a 28. terhességi hét előtt születtek, megnövekedett kockázattal rendelkeznek a gyermeki agyi bénulásra. Amíg a gyermeki agyi bénulás statisztikailag 2-3 újszülöttet érint 1000 érett újszülött születésére vetítve, addig a koraszülöttek esetén ez a valószínűség akár 10-szer magasabb. Ez utóbbi igaz azokra a gyermekekre is, akiknek a születésüket követő 5. percben mért Apgar-értékük 5, vagy az alatti.


  Érdeklődik és szeretne többet megtudni? Keressen minket a +36 1 248 0008 telefonszámon.
  Regisztráljon online itt.