Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség: +36 1 248 0008

kismama nap 2017

Kismama Nap 2017

A CORD BLOOD CENTER fő támogatásával került megrendezésre 2017.05.21-én a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti tömbjében a bamamatudakozó által szervezett Kismama Nap 2017 rendezvény. A várandósoknak szóló információs napon a hasznos előadások mellett a kiállítóknál tanácsadás folyt, valamint kedvezményesen lehetett beszerezni a baba születéséhez szükséges dolgokat.
A magzatvédelem, őssejt, homeopátia, képességfejlődés az első évben, babahordozás, baba étkezése a szoptatás után, babakelengye összeállítása, natúr kozmetikumok a kismamák szolgálatában hallhattak meg előadásokat a várandós kismamák. Az alábbi videón a Cord Blood Center területi képviselőjének előadása hallható.


Az őssejtek napjainkban – Előadás az őssejtekben rejlő gyógyító potenciálról

Szerződéskötés a helyszínen – a Kismama Nap 2017 rendezvényre ellátogatott várandós kismamák részletes tájékoztatást kaptak az őssejtek levételi lehetőségeiről, a tárolás fontosságáról és a Cord Blood Centernél elérhető szolgáltatásokról

A Cord Blood Center Facebook oldalán az előadásban elhangzott ismeretek alapján indítottuk el nyereményjátékunkat. A helyesen válaszolók között ajándékokat sorsoltunk ki.

Facebook nyereményjátékunk nyerteseit élőben sorsoltuk ki. A játékunk nyertesei baba bodyval és pelenkázó táskával lettek gazdagabbak.

A programsorozat végeztével került sor a tombolasorsolásra. A várandós kismamák és párjaik izgatottan várták, hogy ki lesz az a szerencsés, aki megnyerheti a fődíjat, egy Prémium és Szövet levételi szolgáltatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük