Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség: +36 1 248 0008

Kismama Nap 2019

A CORD BLOOD CENTER fő támogatásával már harmadszorra került megrendezésre idén májusban, 2019.05.12-én a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti tömbjében a Kismama Nap 2019 rendezvény.

Többek között az őssejtlevétel és fontossága, magzatvédelem, homeopátia, babahordozás, köldökcsonk ápolás, babakelengye összeállítása, natúr kozmetikumok területéről hallhattak meg előadásokat a várandós kismamák.

Az alábbi linken található videón a Cord Blood Center területi képviselőjének előadása hallható a helyszínről.

https://www.facebook.com/cordbloodcenterhu/videos/305760940348115/

A várandós kismamák helyszíni kedvezményekkel köthettek őssejtlevételi és tárolási szerződést miután további részletes tájékoztatást kaptak az őssejtek levételi lehetőségeiről, a tárolás fontosságáról, az őssejtekben rejlő gyógyító potenciálról és a Cord Blood Centernél elérhető szolgáltatásokról.

Helyszíni szerződéskötés, tanácsadás

A várandósoknak szóló információs napon a sokféle hasznos előadás mellett a kiállítóknál tanácsadás is folyt, valamint kedvezményesen lehetett beszerezni a baba születéséhez és gondozásához szükséges eszközöket. Minden kismama ajándékba kapott 1 db profi fotót és értékes welcome csomagot is.

A sikeres nap zárásaként a résztvevők között értékes ajándékok kerültek kisorsolásra, a fődíj egy Prémium és szövet őssejt levétel volt a Cord Blood Center felajánlásával.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük