Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség: +36 1 248 0008

Prémium és Szövet levétel

Prémium + szövet levétel

Emelt szintű szolgáltatásunk: kombinált köldökzsinórvér-levétel. A szolgáltatás célja a köldökzsinórvérből és köldökzsinór szövetből származó őssejtek megőrzése. Az őssejtmegőrzés szempontjából a legszélesebb szolgáltatásspektrumot nyújtó szolgáltatásunk Magyarországon, melyet azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik születendő gyermekük számára a legnagyobb biztonság nyújtására törekszenek.

A levétel első részére közvetlenül a köldökzsinór elvágása után kerül sor, a placenta születése előtt. A placenta megszülését követően további köldökzsinórvér nyerhető ki közvetlenül a méhlepény felületén futó vénákból. A méhlepényből és a köldökzsinórból származó vért külön kezeljük, és -180°C alatti hőmérsékleten, két zsákban tároljuk. A köldökzsinórvér levétele nem terheli a babát vagy az anyát, teljesen biztonságos és fájdalommentes.

A köldökzsinór maga is az értékes őssejtek széles spektrumát tartalmazza. A köldökzsinórszövet a köldökzsinórvérrel együtt kiegészíti, erősíti egymás hatását egy lehetséges jövőbeni terápia során. A köldökzsinórszövet levétele a gyermek születése után valósulhat meg, közvetlenül a köldökzsinórból és a placentából történő köldökzsinórvér-levételt követően. Körülbelül 20 cm köldökzsinór szövetet vesz le az orvos, amelyet a feldolgozás után 5 egységben, -180°C alatti hőmérsékleten lévő kriocsövekben tárolunk.

  • köldökzsinórvér-levétel a köldökzsinórból
  • köldökzsinórvér-levétel a placentából
  • szövetlevétel a köldökzsinórból
  • szélesebb őssejtválaszték és nagyobb őssejtmennyiség
  • fagyasztás és tárolás két zsákban*, többszörös kriocsövekben
*A levett köldökzsinórvér mennyiségétől függően

Ár: 348 000 Ft

Egyéni kedvezményes árainkért, kérjük, hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat:  +36 1 248 0008

REGISZTRÁCIÓ Kérdésem van