Nyitvatartási idő : hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség : +36 1 248 0008

Prémium és Szövet levétel

Prémium + szövet levétel

Emelt szintű szolgáltatásunk, kombinált köldökzsinórvér levétel – a szolgáltatás célja a köldökzsinórvérből és köldökzsinór szövetből származó őssejtek megőrzése. Az őssejt megőrzés szempontjából a legszélesebb szolgáltatás-spektrumot nyújtó szolgáltatásunk Magyarországon, melyet azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik születendő gyermekük számára a legnagyobb biztonság nyújtására törekszenek.

A levétel első részére közvetlenül a köldökzsinór elvágása után kerül sor a placenta születése előtt. A placenta szülését követően további köldökzsinórvér nyerhető ki közvetlenül a a méhlepény felületén futó vénáiból. A méhlepényből és a köldökzsinórból származó vért külön kezeljük, és -196°C-on két zsákban tároljuk. A köldökzsinórvér levétele nem terheli a babát vagy az anyát, teljesen biztonságos és fájdalommentes.

A köldökzsinór maga is értékes őssejtek széles spektrumát tartalmazza. A köldökzsinór szövet a köldökzsinórvérrel együtt egy lehetséges jövőbeni terápia során kiegészítik, erősítik egymás hatását. A köldökzsinór szövet levétele a gyermek születése után valósulhat meg, közvetlenül a köldökzsinórból és a placentából történő köldökzsinórvér levételt követően. Körülbelül 20 cm köldökzsinór szövet kerül levételre, majd a feldolgozás után 5 egységben -196 °C-on lévő kriocsövekben tároljuk őket.

  • Köldökzsinórvér levétel a köldökzsinórból
  • Köldökzsinórvér levétel a placentából
  • Szövet levétel a köldökzsinórból
  • Szélesebb őssejt-választék és nagyobb őssejt mennyiség
  • Fagyasztás és tárolás két zsákban * többszörös kriocsövekben
*A levett köldökzsinórvér mennyiségétől függően

Ár: 348 000 Ft

Egyéni kedvezményes árainkért kérjük hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat:  +36-1/248-00-08

REGISZTRÁCIÓ Kérdésem van