Nyitvatartási idő : hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség : +36 1 248 0008

Standard és Szövet levétel

Standard + szövet levételKombinált őssejt-levétel – a szolgáltatás célja a köldökzsinórvérből származó hematopoetikus őssejtek és a köldökzsinór szövetből származó mezenchymális őssejtek megőrzése. A köldökzsinórvér ennek a szolgáltatásnak az igénybevételénél a köldökzsinórból kerül levételre a gyermek születését követően, még a méhlepény megszületése előtt. Prémium program abban a tekintetben, hogy mind a köldökzsinórvérből, mind a köldökzsinór szövetből származó őssejtek megőrzésre kerülnek.

A levett köldökzsinórvért -196°C-on egy zsákban tároljuk. A köldökzsinórvér levétele nem terheli a babát vagy az anyát, teljesen biztonságos és fájdalommentes.

A köldökzsinór maga is értékes őssejtek széles spektrumát tartalmazza. A köldökzsinór szövet a köldökzsinórvérrel együtt egy lehetséges jövőbeni terápia során kiegészítik, erősítik egymás hatását. A köldökzsinór szövet levétele a gyermek születése után valósulhat meg, közvetlenül a köldökzsinórból és a placentából történő köldökzsinórvér levételt követően. Körülbelül 20 cm köldökzsinór szövet kerül levételre, majd a feldolgozás után 5 egységben -196 °C-on lévő kriocsövekben tároljuk őket.

  • Köldökzsinórvér levétel a köldökzsinórból
  • Szövet levétel a köldökzsinórból
  • Egy zsákban és kriocsövekben fagyasztva tárolás
  • Szélesebb őssejt-választék

Ár: 248 000 Ft

Egyéni kedvezményes árainkért kérjük hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat:  +36-1/248-00-08

 

REGISZTRÁCIÓ Kérdésem van