Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség: +36 1 248 0008

Standard és Szövet levétel

Standard + szövet levételKombinált őssejtlevétel – a szolgáltatás célja a köldökzsinórvérből származó hematopoetikus őssejtek és a köldökzsinór szövetből származó mesenchymalis őssejtek megőrzése. A köldökzsinórvért – ezen szolgáltatás igénybevételénél – a köldökzsinórból veszi le az orvos a gyermek születését követően, még a méhlepény megszületése előtt. Prémium program abban a tekintetben, hogy mind a köldökzsinórvérből, mind a köldökzsinór szövetből származó őssejteket megőrizzük.

A levett köldökzsinórvért -150°C alatti hőmérsékleten, egy zsákban tároljuk. A köldökzsinórvér levétele nem terheli a babát vagy az anyát, teljesen biztonságos és fájdalommentes.
A köldökzsinór maga is az értékes őssejtek széles spektrumát tartalmazza. A köldökzsinórszövet a köldökzsinórvérrel együtt kiegészíti, erősíti egymás hatását egy lehetséges jövőbeni terápia során. A köldökzsinór szövet levétele a gyermek születése után valósulhat meg, közvetlenül a köldökzsinórból és a placentából történő köldökzsinórvér-levételt követően. Körülbelül 20 cm köldökzsinór szövetet vesz le az orvos, amelyet a feldolgozás után 5 egységben, -180°C alatti hőmérsékleten lévő kriocsövekben tárolunk.

  • köldökzsinórvér-levétel a köldökzsinórból
  • szövetlevétel a köldökzsinórból
  • sgy zsákban és kriocsövekben fagyasztva tárolás
  • szélesebb őssejtválaszték

Ár: 248 000 Ft

Egyéni kedvezményes árainkért kérjük, hívja, ügyfélszolgálati telefonszámunkat:  +36 1 248 0008

REGISZTRÁCIÓ Kérdésem van