Nyitvatartási idő : hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség : +36 1 248 0008

NYÁRI AKCIÓ VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK

NYÁRI AKCIÓ VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK

Kisbabát vár?  20 éves tárolással a Standard és szövet szolgáltatás akciós ára most 370 000 Ft. Kamatmentes részletfizetéssel is megrendelhető. Megtakarítás 120 000 Ft-tól.

A kedvezményes ár 2021.07.19-ig érvényes.

Az akció érvényességének dátuma a szolgáltatás megrendelésének határidejére vonatkozik, és független a szülés várható dátumától.

A szolgáltatást megrendelheti:

Kérdése van vagy további információt szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba:

    Ön meglévő ügyfelünk?
    Hozzájárulok marketing anyagok és üzleti információk küldéséhez. Részletek.
    Szeretném, ha az ügyfélszolgálat felvenné velem a kapcsolatot.    A kitöltött űrlapon szereplő adatok megadásával Ön hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az adatkezelő (ügyfélszolgálat) által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos információk nyújtására vonatkozó kérelem feldolgozása céljából. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ha e-mailt küld a dataprotection@cordbloodcenter.com e-mail címre. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájárulás visszavonását megelőzően történő feldolgozás jogszerűségét. Az adatkezelés feltételéről szóló információkat ezen a linken találja meg.

    A kedvezmény mértéke a szolgáltatás igénybevétele esetén függ a levételi díj választott részletfizetési konstrukciójától, a Társaság hivatalos weboldalán meghirdetett listaáraiból érvényesíthető és a Társaság egyéb kedvezményeivel nem vonható össze, valamint a kedvezmény 2021.06.21-től 2021.07.19-ig érvényesíthető. A további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken: az űrlap kitöltésével, ügyfélszolgálati telefonszámunkon: +36-1-248-0008, vagy központi e-mail címünkön: info@cordbloodcenter.hu.