Nyitvatartási idő : hétfőtől péntekig 8.00 – 16.00. HU-1115 Budapest, Halmi utca 61
  Elérhetőség : +36 1 248 0008

Saját klinikai tanulmány

A Cord Blood Center egy társadalmilag felelős szervezet. A Cord Blood Center széles és hosszútávú vállalati társadalmi felelősségvállalás programmal (CSR) rendelkezik. Az Indikált Őssejtlevételi Program, a Transzplantáció Támogatói Program, valamint a Segítő Kéz Programon kívül a következő tevékenységeket is működtetjük és finanszírozzuk.

A Cord Blood Center saját klinikai tanulmányokba is befektet. A Vállalatcsoport 2014-ben Szlovákiában és Romániában megnyitotta a gyermeki agyi bénulásban szenvedő gyermekek kezelésére irányuló tanulmányait, melyek a maguk nemében egyedülállónak tekinthetőek Európában.

A különféle betegségekben szenvedő gyermekek szüleinek, a köldökzsinórvérből származó őssejtekkel történő kezelésére irányuló érdeklődése a Cord Blood Center további klinikai tanulmányok előkészítésére motiválja. 2015-ben Szlovákiához hasonlóan Romániában is olyan folyamatok indultak el, aminek célja az új klinikai tanulmányok jóváhagyása az autizmus spektrumzavarral küzdő gyermekek kezelésére. Az ilyen típusú klinikai tanulmány az USA-n kívül ritka, és Európán belül is egyedülálló tanulmányról van szó, amelyben köldökzsinórvérből származó őssejteket használnak az autizmus kezelésére.

Szlovákiában működtetjük a Köldökzsinórvér adományozók regiszterét. 1997 óta, a legjobb minősítéssel a világon, a köldökzsinórvér egységeink az egymást követő 8 évben folyamatosan a legmagasabb átlagos teljes magvas sejtszámmal rendelkeznek – a BMDW listán szereplő regiszterek rangsorában elfoglalt vezető helyünk alapján (2007-2015, BMDW éves jelentés)

Érdeklődsz és szeretnél többet megtudni? Keress minket a +36 1 248 0008 telefonszámon.
Regisztrálj online itt.